Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alex, Justin és Max nagyon unták szüleik mérgeskedését, de ez ellen semmit sem tehettek. Alex azonban egy napon azt kívánta, hogy a szülei bárcsak ne találkoztK volna. A Karib Szigeteken nyári nyaraláson is volt Alexxel rengeteg baj. A kívánsága természetesen az egész család életét füstbe vitte. 48 órájuk van Justinna, Maxnek és Alexnak, hogy megtalálják az Álmok kövét, emly minden egyes varáslatot visszafordít. Alex nem hitte, hogy ekkora hülyeséget fog elkövetni, de eztán már hiába bánta meg tettét. A követ megszerezték, de a kísérő bűvész madara, aki egyébként ember volt, elvette a követ az utolsó pillanatban. Theresa, Max és Jerry útnak indultak a két varázslóért, de ugyan megtalálták őket, a varázslathoz nem maradt más esély, meg kellett küzdeniük ismeretlen apjuk 20 évvel ezelőtti varázslatáért, mely több, mint amennyit bárki el tud képzelni. Muszáj volt Justinnak és Alexnek párbajba állniuk egymással, és nem éppen ksi varázslatokat vágtak egymáshoz. Végül Alex nyert és Justin is kezdte már őt elfelejteni. Alex egyedül maradt, azonban a bűvész és Theresa megszerezték a követ, így Alex visszafordíthatta a varázslatot. A szülők nem emlékeztek az esetre, de örültek a nagy családi öleléseknek!

 

Alex nem gondolta volna, hogy egy nagy varázserő tulajondosa lehet. Azt sem gondolta, hogy a hülyesége mégis jutalmat kapott.

Selena és David bár sokat dolgoztak a filmen, de el nem fáradtak és többet dolgoztak, mint kellett volna.

A forgatás nem kívánt sok erőt, de mégis nagyon ügyesek voltak a színészek. Nagyon telten és dúsan eljátszották szerepüket, főleg Selena a sírós részt a film vége felé!

Alex ezeket a részeket olyan ügyesen eljátszotta, hogy még zene is lett a filmben, melyet ő énekelt. Hülyesége jutalomra alapozódott, a film végén mégis lemondott a hatalmas erőt és megtartotta magának a régi erejét!

képek a filmről:

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

2700 Cegléd

(Szendrei Alexandra, 2010.09.15 19:16)

szerintem nagyon-nagyon jó a film,de egyébként
Selena Gomez fan vagyok.