Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alexandra Marghareta Russo:

Alex a középsõ gyerek. Gyakran háttérbe szorítja a varázslásban bátyját Justin-t. Alex gúnyos, makacs, bajkeverõ, csinos, szereti a divatot. Gyakran bajba kerül és ilyenkor varázslattal akarja megoldani a dolgokat. Harper a legjobb barátja. Mindketten utálják Gigi-t, aki népszerű a sulijukban Alex teljes neve Alexandra Margarita Russo.Néha nagyon-nagyon önző, de mindig tudja mikor kell segíteni a bajban!


Justin Russo:

Justin a legidõsebb gyerek a családban. Okos, megfontolt és megbízható. Nagy Mets és Jets rajongó. Harper belevan zúgva. Több varázslatot ismer, mint más varázslók a korában, mégis sokszor belezavarodik Alex terveibe. Allergiás a fahéjra. Justin minden részben okosabb lesz mert Alex mindig bajba kerül.

Max Russo:

Õ a legfiatalabb a családban. Nem igazán emelkedik ki se az iskolában, sem a varázslásban. Gyakran naív. Sokszor elõre meg nem látható dolgokat tesz. Bele van zúgva Gigi-be, Alex ellenfelébe.

Jerry Russo:

Jerry az apa a családban.Ő tanítja a gyerekeket a varázslatra. Mikor fiatalabb volt, neki is volt varázsereje, viszont mikor megtudta, hogy a varázslók nem házasodhatnak emberekkel, akkor feladta a varázserejét, hogy elvehesse Theresa-t. Nagyon szigarú, mint mágia tanár. Olasz származású.

Theresa Russo:

Theresa Jerry felesége és Alex, Justin és Max anyukája. Õ nem varázsló, de tud a mágikus világról. Theresa nagyon érzelmes, mikor érzi, hogy a gyerekei túl hamar nõnek fel.

 

Harper Finkle:

Alex legjobb barátja. A ruháinak saját design-ja van. Jókedvû és optimista.

Nagy szerelme Justin. Alex és Harper sokat vannak együtt. Eleinte nem tud semmit arról hogy Alex varázsló, de később Alex mindent elmond neki. Harper mindenben támogatja barátnőjét, Alexet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

2700 Cegléd

(Szendrei Alexandra, 2010.09.15 19:25)

jók a szereplők.