Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Hannah Montana 1. rész

a nagy titok

Miley Stewart első ránézésre teljesen hétköznapi lány de van egy titka!!!Mikor leszáll az est ő lesz Hannah Montana a popsztár! De kettős életet élni nem könnyü főleg ha az egyik barátja hirtelem Hannah-rajongó lesz?!Hogyan tarthatja titokban hogy ő Hannah ha Oliver mindenhová követi őt...az öltözőbe és a limuzinjába is???

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah Montana 2.rész

A nagy átverés

Mikor Miley meghívót kap egy menő új film premier előtti bemutatójára,biztos benne,hogy a papája elengedi-elvégre is ő egy sztár!De nagyot téved:a suliban témazáró-időszak van,ezért otthon kell maradnia tanulni.Miley mégis kiszökik otthonról és elmegy megnézni a filmet Lillyvel és Oliverrel.Mikor váratlanul a papája is megjelenik a moziban,Miley rájön,hogy nem csak neki vannak titkai.Az egyedülálló Mr.Stewart egy titokzatos nővel érkezik!Ki lehet ő és Miért nem hallot még róla senki?Hannah Montana biztos ki tud deríteni egyet s mást!

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah Montana 3.rész a nagy arc

Hannah Montana lett a legjobb pattanástalanító krém új reklámarca.Csakhohy az óriásplakáton Miley homlokán egy XXL pizza méretű pattanás virít!Érthető hát,hogy Miley kiakad.Vajon a végén megérti,hogy a belső értékek fontosabbak,mint a külső,vagy ezúttal a benne lakozó pop-díva kerekedik felül?

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah Montana 3. rész

a nagy kerítő

Hannah Montana rengeteg rajongói e-mailt kap és Miley Stewart imádja olvasgatni ezeket.Ám mikor egy iskolatársától kap levelet, kicsit túllő a célon.A lány szerelmi tanácsot kér:teljesen beleesett egy srácba,aki történetesen Miley egyik legjobb barátja,Oliver!A fiúra tényleg ráférne a randizás,így Miley közvetíteni kezd kettőjük között.Vajon Miley jó kerítőnő?Szerelem lesz a vége, vagy visszafelé sül el a dolog?

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah Montana 5. rész

Rémálom a Hannah utcában

Miley Stewart imád Hannah Montana, a popsztár lenni,de amikor kiköpött mása Luann,az uncsitesója meglátogatja,hirtelen kiderül:nem csak Miley szeret belekóstolni a sztárságba.Luann először még jól viselkedik,és Miley-nak az az érzése támad,hogy gyerekkoruk zűrjei rendeződtek.Még meg is hívja Luannt a város legklasszabb Halloween-bulijára.De amikor Luann megkötözi Miley-t és Hannah Montana titkos szekrényébe zárja,Miley rájön,hogy nagy hibát követett el.Vajon Miley barátai időben megmentik őt?Vagy Luann(Hannah Montana-nak öltözve)elrontja az év buliját és felfedi Miley titkos életét?

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah Montana 6. rész

a pénz illata

Hannah Montana,azaz Miley Stewart egy új,málna illatú parfüm arca lesz.Csak egy gond van:egy málnásrétes-evő versenyen szerzett rossz élménynek köszönhetően Miley,ahányszor csak beleszagol az illatszerbe,rosszul lesz.Amikor Hannah drága ajándékot kap azért,mert az Eau Wow arca lett,fontos döntést kell hoznia:megjátssza,mennyire imádja a parfümöt és megtartja az ajándékot, vagy mondja meg az igazságot és legyen becsületes?

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah Montana 7. rész

a zöld szemü szörny

A Seaview suli minden diáklánya egyetért abban,hogy diáktársuk, Jake Ryan,a TV színész nagyon jó pasi,Miley viszont úgy gondolja, a srác egója erősen túlméretezett.Úgyhogy amikor a fiú egy sulibulin felkéri őt táncolni,kikosarazza.Később Miley szerepet kap abban a sorozatban,amiben Jake is játszik,és rájön,hogy rosszul ítélte meg őt.De mielőtt bevallhatná,hogy meggondolta magát,Jake már Miley barátnőjével Lillyvel jár!Miután Miley féltékenysége komoly háborúhoz vezet,a barátnőjével,ráébred,hogy egyszerre veszítheti el a legjobb barátnőjét és álompasiját!Vajon túl késő már visszaszerezni őket?

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah Montana 8. rész

Baljós fények

Amikor dráma órán Miley Oliverrel kerül párba, hogy eljátszanak egy jelenetet a Rómeó és Júliából Miley attól fél, hogy 1-est kap, mivel Oliver híres a fura viselkedéséröl és totál kikészül ha szerepelnie kell.Ráadásul amikor felkérik Hannah Montanát ,hogy egy Lakers meccsen énekelje el a Himnuszt hirtelen elfelejti a szöveget.Miley ettöl teljesen padlón van.Vajon a rajongók kitartanak Hannah mellet???

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah Montana 9. rész

édes bosszú

Miley riválisai Amber és Ashley tökélyre fejlesztették a piszkálódást. Amikor kiadták a menők listáját Mileyt és Lillit az utolsó helyre teszik.Aztán Amber bekerül az énekelj a sztárokkal cimű müsorba ahol Hannahvan fog énekelni.Miley ugy látja ez kiváló alkalom a visszavágásra. De vajon rájön,hogy a szemet szemért,fogat fogért káros az egészségre???

 

 

Hannah Montana 10. rész

Ki nyer a végén?

Eljött ujra a szokásos éve adománygyüjtés ideje és Miley bizonyitani akar. Elöző évben Amber és Ashley gyüjtötték a legtöbb pénzt és idén is a nyerésre pályáznak.De valakinek meg kell öket fosztani a tróntól és ez nem más mint Miley és Lilli.De hiába vetnek be minden trükköt nem jön össze nekik.Szerencsére Mileynak van egy terve, hogy Hannah talán gyüjthetne pénzt.De a döntő csatában el kell dönteniük ,hogy milyen messzire mennének el a győzelem érdekében.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szhely.

(Adél, 2010.03.08 17:30)

lvastam már a Hannah Montana-ból egypár könyvet, totálisan jók, mindegyik szuper, de szerintem a zöld-
szemű szörny a legjobb.