Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


tartalma:

Lilly és Miley nem tudnak bejutni egy koncertre.  Egy  kocsifélébe ülnek,  belehajtanak egy poszterbe, de végül mégis bejutnak. Aznap Miley-nak kell mosogatni. A koncert alatt olyan nagy őrjöngés tölti meg a termet, hogy nem igaz ! Best of both worlds dallal kezdődik. 

Lilly születésnapja közeledik , Miley sajnos nem tud elmenni a bulira, New Yorkba kell utaznia. Tyra Banks-szel verekedésbe keveredik ajándékvásárlás közben. Nagyon vicces jelenet !! Tyra Bank igazi komika !

Végül minden jól alakul ! Hannah mégis ott lesz legjobb barátnője partiján. Szerintetek hogyan ??? Let's Get Crays dalall folytatodik, ami szerintem nagyon jó szám! Lilly nagyon zokon vette, hogy nem Miley, hanem Hannah köszönttötte fel.Egy titkozatos idegen mindenáron le akarja leplezni a sztárt.

Miley nem lehet többé Hannah Montana, nem mehet el New Yorkba, helyette Tenesse-ben kell laknia. Itt egy régi barátjával találkozik, Travis Brody-val. Ők régebben szerelmesek voltak egymásba. Mégis összejönnek újra, szerelmesek lesznek... és a végét nézd meg, mert az nagyon szép !!!

képek:

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

2700 Cegléd

(Szendrei Alexandra, 2010.09.15 18:27)

nekem nem annyira tetszik.