Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Prilla and the Butterfly Lie

Kép Ez a könyv még csak angolul jelent meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beck Beyond the See

Kép Ez a könyv is angol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masterpiece for Bess

Kép Ez a könyv is angol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sohaország tündérei

 Látogass el te is Disney-tündérek világába!

Ebből a kedves, színpompás könyvből mindent megtudhatsz a sohatündérekről és a meséken keresztül bekukkanthatsz csodás világukba!

Szép szárnyalást!

 

Levél Csingilingnek

 ternkó igazán kedveli Csingilinget. Olyannyira, hogy egy szép napon verset is ír róla. Kár, hogy aztán nem meri odaadni. De a varázslatos Sohaországban soha nem

lehet tudni, hova vezetnek egy levél titkos útjai.

 

Ráni a Sellő-öbölben

 KépSzegény Ráni! Nem könnyű a dolga Tündérrév egyetlen szárnynélküli tündérének! Úgy érzi, a vizi tehetségű tündéreknek többé nincs már rá szükségük. Sőt a többi tündér is ferde szemmel néz rá. Ráni elhagyja hát Tündérrévet, és elmegy a Sellő-öbölbe. Megtanul a víz alatt lélegezni, és megismeri a sellők csodaszép palotáját. A sellőlányok új frizurát készítenek neki, és sellő módra öltöztetik. Ám Ráni a sellők közé sem tartozik igazán. Hát akkor hol is van az otthona?

 

Vidia és a tündérkorona

KépCsengettyűk finom csilingelése vezet el Tündérrévbe, amelynek szívében áll a nagy Honfa, tündérlányok és tündérfiúk százainak otthona. Sok mesés kalandban lehet részed, ha ellátogatsz ide. Most éppen Vidiát kísérheted el nyomozóútjára, mert e varázslatos helyen történt egy nap, hogy eltűnt a királyi korona.

 

 

 

Becő és a nagy bogyócsata

Kép Nincs tündérrévben senki, aki annyira értene az állatok nyelvén, mint Becő. Bármilyen problémát meg tud oldani. Egy nap azonban háború tör ki a kolibrik és a mókusok között, és a csata mind több kis állat bekapcsolódásával egyre jobban kiszélesedik. Biztos csak egy félreértés az oka, de Becőnek most az egyszer nem sikerül meggyőzni az elszánt ellenfeleket. Már-már reménytelennek tűnik a béke, amikor két kis állatkölyök bajba kerül. Vajon sikerül-e Becőnek összefogásra bírni az állatokat, hogy együtt győzzékle a veszélyt?

 

Csingiling bajban van

 Jártál már sohaországban? Ha nem, akkor itt az alkalom, hogy Csingiling történetén keresztül bepillanthass Tündérrév varázslatos tehetségű tündéreinek hétköznapjaiba. Ebben a könyvben Csingiling történetét meséljük el, hogyan vesztette el kalapácsát és vele együtt a tehetségét.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.